FİLM YORUMU : MEG DERİNLERDEKİ DEHŞET

 Selamlarr ben Gamzeli Kız bloğuma hoş geldiniz. Bu gün sizlere çok severek izlediğim filmlerden biri olan THE MEG'i yorumlayıp tanıtacağım. Köpek balığı filmlerini sevenlerin bayılacağı bir film kesinlikle.En büyük köpek Balığı olan Megalodon anlatılıyor filmin içinde. Hadi daha çok detaylara geçelim okumaya devam edin 

MEG DERİNLERDEKİ DEHŞET 

Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2018

Yönetmen : Jon Turteltaub

Türleri : Aksiyon \ Bilim Kurgu 

IMDb : 

Süre : 1 saat 52 dakika 

Oyuncular : Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose ve Winston Chao 




FİLM KONUSU 

Tarih öncesinden kalan soyunun tükenmiş olduğu düşünülen Megalodonu durdurmaya çalışan Jonas Taylorun hikayesi anlatılıyor. Deniz altı gözlem programının bir gün bir yaratık tarafından saldırıya uğramasıyla macera başlıyor.


  FİLM ÖZETİ


Derin deniz sualtısı bir gün bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören deniz altı pasifik okyanusunun en derin yerinde mürettabatı içinde mahsur kalır.  Vizyoner Çin okyanus bilimcisi derin deniz dalgıcı Jonas Taylor'u mürettebatı kurtarması için tutar. Taylor tarih öncesinden kalan 2 milyar yıl önce soyu tükendiği zannedilen 23 metrelik bir megalodon ile karşılaşır. Ama Taylor bu canavarla daha öncede karşılaşmıştır.  Taylor aşağıda sıkışıp kalmış ve herkesi kurtarmak için kendini riske atmalıdır. megalodonun öldürülmesi gerekmektedir.


FİLM YORUMU

Başrol adamı Hızlı ve Öfkeli filmlerinden tanıyorum ama bana çok soğuk geliyor oyunculuğu iyi ama izlerken filmlerini sıkılıyorum. film kesinlikle çok başarılıydı montajlar çok gerçek gibiydi.  Köpek balığı filmlerini çok severim ama kaliteli güzel konulu bu türde film bulmak pek kolay değil bence bazı montajlar kendini çok belli ediyor pek gerçeğe yakın olmuyor hemen bu montaj diyebiliyorsun. filmdeki megalodon montajı bence bayağı gerçekçiydi kaliteli bir film olduğunu düşünüyorum.  

Filmde hiç beklemediğimiz bir sürpriz vardı biz sadece bir tane köpek balığı var zannederken birden 2 tane çıktı. Ölen köpek balığını alıp yeniden okyanusa girdi. Ve tam bitti derken yeni bir macera başladı.

Megalodon un ölüm sahnesi de aşırı güzeldi.O anki gerilim ve mücadele çok başarılıydı.Sonunda ise Megalodon öldü öldükten sonra ise bir anda bir sürü köpek balığının gelip ölüsünü yemeye başlamaları da şaşırtıcıydı. Taylor ortada kaldı bir sürü köpek balığı yanından geçip gitti ama sonra bir tanesi ona saldırırken Çinli kadın onu kurtardı.

En beğendiğim hatta bu filmi duyunca direk aklıma gelen sahne yukarıda gördüğünüz küçük kız ile Megalodonun sahnesi.Kız yerdeki bir topu alırken Köpek balığı gelip camı ısırıyor. Neyse ki arada cam vardı ve sağlamdı cam da Köpek balığının dişlerinin izi kaldı.

Bir diğer sahne de yukarıdaki sahne köpek suya düşmüştü ve köpek balığından yüzerek kaçıyordu çok tatlı bir sahneydi köpeğin yüzüşüne çok gülmüştüm. Tabii bir o kadar da gerilimli acaba kurtulabilecek mi ?

filme puanım 10 üzerinden 10 

Yazı hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/gamzeli_kiz_blog

TAKİP ETMEYİ UNUTMA!!!

4 Yorum

  1. Bu filmi izlemiştim ve çok sevmiştim. Başrol oyuncularından Jason Statham filmlerini ayrı severim. İzlemeyenler kesinlikle izlesin derim:)))

    YanıtlaSil
  2. Bence ''Köpekbalığı'' film mecrasında en iyisi buydu diyebilirim. Diğeri çok absürt ya da gerçekdışı oluyor. Zaten en beğendiğim oyuncu oynarken izlememek olmaz. 😍😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim :) kesinlikle sana katılıyorum

      Sil

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın :)