MIDNIGHT SUN / Gamzeli Kız

     Hafta başından selam herkese ❤ bloguma hoş geldiniz. Bugün sizlere Romantik bir yandan dram türünde tatlı bir film önerisi ile geldim. Hafta sonu yasaklarının da gelmesiyle malum evdeyiz , bir de Ramazan geliyor ben de sizlere evde izleyebileceğiniz güzel bir film önermek istedim. Hadi o zaman film yorumuna geçelim Okumaya devam edin 👀

GECE YARISI GÜNEŞİ 

Yayınlanma tarihi : 22 Mart 2018 

Yönetmen :Scott Speer

Oyuncular : Bella Thorne ,Patrick  Schwarzenegger ve Rob Riggle 

IMDb Puanı :6,6/10 

Amerikan romantik dram türün de bir  filmdir.  Yaklaşık 2 milyon bütçe ile çekilen film 27.4 milyon hasılat yapmıştır.




FİLMİN KONUSU

Katie XP hastası yani güneşe maruz kalmaması gereken bir kızdır. Bu nedenle sadece gece dışarı çıkabilir. Bir gece çocukluk aşkı  Charlie ile karşılaşır. Ancak ona bu durumu anlatamaz beraber vakit geçirirler. Bir gün saatin farkına varmaz ve güneşe maruz kalmamak için eve kaçar. Charlie bu şekilde gerçeği öğrenir ve Katie'nin yanında olmaya çalışır.




Katie'nin durumu kötüye gitmektedir ve Katie mutsuz olmayı değil de mutlu bir son olmayı seçer.
Sizce mutsuz ve sonsuz olmak mı? yoksa mutlu bir son  olmak mı ?


FİLM YORUMU 

Film çok güzel ve tatlı bir gençlik dizisi bir yandan da çok duygusal bir film. Filmi izlerken göz yaşlarım pı pıt aktı diyebilirim.  Başlarda normal giden hikaye sonlara doğru dram üzerinde ilerliyor. Katie'nin babasının onun için yaptığı fedakarlıklar ve onun yanında olması çok hoş bir detay .Annesini kaybettikten sonra babası her zaman ona destek olmuş aslında bir baba için zor bir durum kızının hastalığının kötüye gitmesi , güneşe maruz kalırsa olacak şeyler. En duygusal sahnelerden biri babasının doktorla konuştuğu sahneydi bence şöyle söyledi  " bana yalvardı, hakkı olan şeyler için " bu sahnede çok gözlerim doldu. Eğer ağlamak istiyorsanız mutlaka izleyin yani.




Bir de tabii filmin romantik tarafı var Charlie ve Katie, ne kadar üzücü şeyler yaşasalar da bir o kadar güzel geceler geçirdiler. İkisi de birbirinin hayalleri için uğraştı. Charlie ve Katie 'nin uymunu çok beğendim Charlie'nin ona hep destek olması çok güzeldi. Charlie çok geç fark  etti ama olsun geç olsun güç olmasın demişler. Ve Katie son sahnede mutlu bir son olmayı tercih ederek hayata veda etti. Sonuç olarak hem üzücü hem de iç ısıtan hoş bir filmdi. Ben izleyin derim 😉
 

                                             FİLM FRAGMANI 


Yazı hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

İNSTAGRAM:  buraya tıklayın

TAKİP ETMEYİ UNUTMA!!!/


8 Yorum

  1. Güzele benziyor :) Tavsiye için teşekkürleer 🌸

    YanıtlaSil
  2. Filmin romantik oluşu güzel ama ağlamaklı oluşu şu an izleyemem hissi oluşturdu. Ama konusu ilginç, not aldım bir gün izlerim belki :) Tavsiyene teşekkürler çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağlamak içini dökmek istediğinde izleyebilirsin DoDe :D yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  3. Izlemediğim bir film, yaşıma ne kadar hitap eder bilemiyorum ama öneri için teşekkürler ☺️ 🙏

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın :)