DİZİ YORUMU : HÜKÜMSÜZ

        Yeni bir günden selam herkese bloğuma hoşgeldiniz. Bugün sizlere yerli bir dizi ile geldim. Son birkaç senede kadın cinayetleri ve çocuk istismarlarının ne kadar arttığını biliyorsunuz . Bu konuya duyarlılık getirmek için de çekilmiş dizi olan Hükümsüz'ü sizlere yorumlayacağım. Bu konuya destek olmak kadınaşiddetehayır etiketiyle paylaşırsanız çok sevinirim. Buyrun dizi yorumuna geçelim Okumaya devam edin  👀

HÜKÜMSÜZ

Yönetmen : Ömer Faruk Sorak 

 Yayınlanma tarihi : 1 Ocak 2021 

Bölüm  sayısı : 10

Sezon  sayısı : 1

Yayınlandığı yer : EXXEN

Baş rollerinde , Burçin Terzioğlu , Hande Doğandemir İsmail Hacıoğlu  , Alican Yücesoy  yer aldığı bu internet dizisinin  esas aldığı konu Kadına şiddet ve istismardır.


DİZİNİN KONUSU

Dizi, öldürülen kadınların hikayesini konu alıyor. Esma babasının huku bürosunun diğer patronu olan hırslı, çalışkan ve  güzel bir kadındır. Filiz ise inatçı ve kırılgan yeni avukat olan bir kadın. Yaşanan bir cinayet sonucu bu iki kadının yolları kesişir ve davalar bu kadınları bekler.


DİZİ YORUMU

Dizinin 7 bölümünü izledim ve çok duyarlı bir film olduğunu düşünüyorum. Katledilen hayallerin esas alındığı bu diziye Burçin Terzioğlu 'nun çok yakıştığını düşünüyorum . Başarılı ve hırslı bir kadın rolünü çok güzel yansıtıyor. Hande Doğandemir'ide görmezden gelemeyiz yeni avukat olan , dava çözmede çok istekli ve dünyayı değiştirmek isteyen kadın rolünü çok benimsemiş.

Dizideki olaylara daha çok değinmek isterim çünkü, hayal ürünü olaylar değil bunlar maalesef biz ne kadar bir kısmını görüp , duysak da bir yerlerde bunların yaşanıyor olması çok acı verici. Ve bu olayların bir dizide toplanıp tüm herkese yayılmasını sağlamak çok güzel. Diziyi izlerken olayları dinlerken tüyleriniz diken diken olacak . Dizide bunun dışında hukuk okuyanlarında etkileneceğini düşünüyorum. Çok etkileyici sahneler vardı.Her bölümde farklı bir olayı ele alıyor.  Mutlaka herkesin izlemesi gereken bir dizi....


Yazı hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/gamzeli_kiz_blog

TAKİP ETMEYİ UNUTMA!!!/


2 Yorum

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın :)